Mysterybook

Vanaf vandaag, vrijdag 25 maart 2022, is er regelmatig een mysterybook te vinden in onze minibieb. Op de verpakking staat aangegeven voor welke doelgroep het bedoeld is, welk genre het is en er zullen een paar steekwoorden te vinden zijn.

Lees meer »

Honderdste Kinderzwerfboek

🥳 We hebben een mijlpaal! 🥳

"Minibieb Moree" heeft zojuist maandag 10 januari 2022 het honderdste kinderboek mogen registreren op de website van Stichting Kinderzwerfboek

Lees meer »

Ferdinand

Deze stoere man gespot vandaag dinsdag 18 januari 2022. Hij bewaakt nu tijdelijk de boeken en dat is natuurlijk fijn, maar eigenlijk wil ie het liefste gewoon met iemand mee naar huis om vriendjes mee te kunnen worden...

Lees meer »

Opnieuw een logé

Vandaag vrijdag 10 december 2021 hebben wij een inbreker in de bieb betrapt. Maar we hebben de deur snel weer gesloten, dus hij zit er vast nog wel een tijdje. Wie neemt deze boef mee, samen met een boek?

Lees meer »

Leuke donatie

Vandaag, zondag 7 november 2021, belde er een heel lief, klein buurmeisje aan. Ze zegt dat er geen beertje in de bieb ligt, maar dat zij een knuffeltje dubbel heeft. Of ze er eentje in de bieb mag leggen voor een ander kindje. Hoe lief is dat?! Dus dit schattige knuffeltje logeert nu in de bieb tot een ander kindje het weer meeneemt.

Lees meer »

Minibieb Tour 22-09-2021

Woensdag 22 september 2021 een tweede "minibieb tour" gedaan. Dit keer in een ander deel van Capelle, Ouderkerk a/d IJssel, Bergambacht en Schoonhoven een aantal mooie biebs bezocht. Uiteraard ook weer de nodige boeken geruild. Zie je er iets tussen wat je wilt lezen, stuur dan gerust een berichtje of we het boek nog hebben.

Lees meer »